AKTUELNO

Reper je pre osam godina brutalno pretukao svoju devojku, popularnu pevačicu Rijanu.

Tema broj jedan u svim svetskim medijima pre osam godina bio je reper Kris Braun koji je tada pretukao svoju devojku, poznatu pevačicu sa Barbadosa, Rijanu. Javnost je tada žestoko osudila njegov napad na pevačicu, a iako reper u prvi mah nije priznao da ju je tukao, podlivi na Rijaninom licu govorili su sami za sebe.

Foto: Beta

U nameri da olakša svoju savest ili da stekne dodatnu slavu s obzirom na to da je Rijana planetarna zvezda, a on ne, Kris Braun je poslednjih par godina neprestano javno govorio o brutalnom prebijanju svoje devojke. Ovoga puta u svom dokumentarcu pod nazivom "Kris Braun: Dobrodošli u moj život" otkrio je jezive detalje i priznao da to nije bio prvi put da su se fizički obračunavali:

Foto: Instagram

- Sećam se, pokušala je da me izbaci, i na njen udarac uzvratio sam udarcem. Ali baš sam je jako udario. Udario sam je pesnicom, i odvalio joj usnu, a kad sam to video bio sam u šoku. Samo sam se pitao:"Zašto sam je tako udario? - priča Braun koji je izneo još gore detalje:

Od tog trenutka počela je da pljuje krv po meni i to me još više razbesnelo. Tada je počela prava tuča u automobilu dok smo se vozili niz ulicu - otvoio je dušu Kris Braun i dodao da voli Rijanu, ali da mu ona više nikada nije oprostila:

- Ona me je mrzela, posle toga probao sam sve, nije vredelo. Nije je više bilo briga, nije mi verovala. Osećao sam se kao čudovište - dodao je reper.

Autor: D. P.

#Kris Braun

#Rijana | Rihanna

'