AKTUELNO

Pevačica je zbrinuta posle zabrinjavajućih izjava.

Posle potresnog video-snimka koji je objavila na Fejsbuku, irska pevačica Šinejd O'Konor smeštena je u bolnicu u Nju Džerziju, objavili su danas britanski mediji.

"Dejli mejl" je preneo i da je neko od prijatelja na njenoj Fejsbuk strani, a na molbu pevačice, napisao da ona "dobija najbolju moguću negu i da je ljubav okružuje".

Šinejd O'Konor je nedavno uznemirila poštovaoce kad je na videu rekla da živi potpuno sama u jednom motelu u Nju Džerziju i da ima samoubilačke misli.

Foto: Facebook

Snimak traje 12 minuta, a O'Konor (50) je rekla da se svakog dana bori da ostane živa i da je potpuno sama u motelu "Travelodž", gde noćenje košta 70 dolara.

- Potpuno sam sama - kazala je sedeći na krevetu motelske sobe u Hakensaku O'Konor, koja ima četvoro dece. Kako je navela, prepuštena je samoj sebi već dve godine jer "njenu porodicu i Irsku nije briga".

- U mom životu apsolutno nema nikoga, sem mog doktora, mog psihijatra, najmilijeg čoveka na svetu koji kaže da sam ja njegov heroj - a to je jedina stvar koja me trenutno održava u životu...i to je pomalo patetično - rekla je O'Konor.

"Dejli mejl" navodi da je O'Konor snimak objavila prošle nedelje i da je tom prilikom govorila i o mentalnoj bolesti.

- Mentalna bolest je kao droga - ne zanima je ko ste. A još gore je što je to stigma, ne zanima je ko ste - kazala je O'Konor. Dodala je da je nedavno bila u bolnici zbog kamenja u bubregu.

Ovaj video snimak uznemirio je fanove pevačice koji su ostavljali poruke da se brinu za nju, a O'Konor je i u maju prošle godine uzburkala javnost kada je objavljena vest da je nestala. Drama je, međutim, okončana posle jednog dana kada je policija saopštila da je pevačica pronađena.

PROČITAJTE JOŠ: NOVA LJUBAV NA POMOLU? Riki Martin bacio oko na bivšeg farmera! (FOTO)

Već celu deceniju se bori sa bipolarnim poremećajem

O'Konor je pre više od decenije dijagnistifikovan bipolarni poremećaj. Godine 2007. u emisiji Opre Vinfri, pre nego što će dobiti dijagnozu, priznala je da se bori sa samoubilačkim mislima i užasnim strahovima.

Pink.rs

#Bolnica

#pevačica

#Šinejd O'Konor

'