AKTUELNO

Ona se već godinama bori sa psihičkim problemima.

Pevačica Šinejd O'Konor (50) zabrinula je sve svoje fanove kada je na Fejsbuku objavila snimak u kojem nije mogla da zaustavi suze.

Ona u njemu priča o tome kako su svi njeni najbliži zaboravili na nju i kako živi sama u hotelu u Nju Džerziju.

Foto: Facebook

- Prepuštena sam sebi samoj. U mom životu nema nikoga osim doktora, psihijatra, najdivnijeg čoveka na Zemlji koji kaže da sam ja njegov heroj. I to je jedino što me drži u životu, činjenica da sam njegov heroj, što je prilično patetično. Mentalna bolest je kao droga - ne zanima je ko ste vi. A najgore je što ni sramotu ne zanima  - kaže ona.

Zbog psihičkih problema s kojima se već nekoliko godina bori sada je ona samo bleda senka one zvezde koju su obožavali milioni.

Nju najviše boli što su je zaboravila i njena deca.

Foto: Facebook

- Deco moja, vama je prihvatljivo da vaša majka živi u hotelu? Zar ja nisam vredna borbe? Džone Rejnoldse, ja sam majka tvoje dece, svega što sam ti dala. Da, pisala sam neke besne mejlove i gluposti po Fejsbuku, pa šta? - dodala je pevačica i naglasila da je ovaj video podelila kako se i ljudi slični njoj širom sveta ne bi osećali odbačenima.

PROČITAJTE JOŠ: Devojke u transu, u Srbiju stigao TURSKI GLUMAC! (FOTO)

Osim toga, ona je u snimku rekla da se oseća suicidno, pa je pevačica proverila pomenuti hotel u Nju Džerziju, ali je nisu našli u sobi. Ona više ne živi tamo i nije poznato gde s enalazi sada, ali je na njenoj stranici na Fejsbuku objavljeno da je dobro.

Autor: V. T.

#Ispovest

#pevačica

#snimak

#Šinejd O'Konor

'