AKTUELNO

Ona je napustila Crnu Goru i otišla u zagralj turskom piscu.

Iako su mnogi navijali da se tokom odmora na crnogorskom primorju bivši supružnici, Adrijana Lima i Marko Jarić pomire, to se nije dogodilo.

Naime, Lima je u ponedeljak napustila Crnu Goru i odletela u Bodrum, gde ju je dočekao novi partner, turski pisac Metin Hara (35).

Spremni turski paparaci su ih dočekali na aerodromu i zabeležili trenutak njihovog držanja za ruke.

Lima je prvo upoznala Metina Haru 11. juna kada joj je on poklonio svoj roman, a onda je postovala naslov njegove knjige "Invasion of love - The Path" o duhovnosti i samospoznaji, svima je preporučivši na Instagramu 12. juna.

Inače je poznato da je Lima u dubokoj vezi sa spirirtualnošću i da često postuje izreke, iskustva i savete u vezi sa tim.

Nije prošlo mi mesec dana, a ljubav je planula, pa je Lima pravo iz Crne Gore odletela u Bodrum kod novog dečka,  a onda je objavila i ovu fotografiju:

Njih dvoje su uhvaćeni kako razmenjuju nežnosti u jednoj privatnoj vili, a Hara nije odoleo, pa je čak i dao izjavu za turske medije.

- Adrijana i ja smo se upoznali u Istanbulu 11. juna. Shvaliti smo da gajimo uzajamna osećanja, ali se još uvek upoznajemo - rekao je pisac.

Autor: M. K.

#Adrijana Lima

#Košarkaš

#Manekenka

#Marko Jarić

'