AKTUELNO

Lik koji je ona tumačila bio je ključan za sudbinu glavnog junaka.

Proslavljena srpska glumica Branka Katić pre skoro deset godina igrala je partnerku Džonija Depa u krimi drami Majkla Mana "Državni neprijatelji".

Branka je igrala sporednu ulogu, ali lik koji je tumačila bio je ključan za sudbinu glavnog junaka. Naime, Katićeva je igrala prostituku rumunskog porekla Anu Sejdž, fatalnu dame u crvenom, koja Dilindžera izdaje agentima FBI. Branka o Depu ima samo reči hvale.

Foto: TvPink Printscreen

Dep je nestvarno talentovan i šarmantan. Bilo je pravo zadovoljstvo glumiti sa njim. Često smo pravili šale na srpskom koji je on naučio dok je snimao sa jednim od svoji omiljenih reditelja Emirom Kusturicom - ispričala je svojevremeno Branka o svojoj saradnji sa poznatim glumcem.

Foto: Wikipedia

- Igram Rumunku Anu, vlasnicu javnih kuća u kojima su Dilindžer i njegova banda bili česti gosti. Da bi izbegla deportaciju u rodnu Rumuniju, ona je pristala da sarađuje sa agentom FBI Melvinom Pervisom. Ipak, Ana nije dobila ono što joj je obećano - 1936. je ipak deportovana u Rumuniju gde je umrla 11 godina kasnije.

Autor: Pink.rs

#Branka Katić

#Džoni Dep | Johnny Depp

#glumac

#glumica

'