AKTUELNO

Njen otac je optužio svoju suprugu da je lažirala njegov potpis i prepisala na svoje ime kuću i automobile.

Otac Serene i Venus Vilijams, Ričard, smatra da je njegova 37 godina mlađa supruga loša majka njihovom petogodišnjem sinu, da živi sa nekim ko ima kriminalnu prošlost, te da ima problema sa alkoholom. Ovu su samo neki od razloga zbog kojih sada želi da se razvede.

Ričard je Lakišu optužio da je lažirala njegov potpis i prepisala na svoje ime kuću i automobile. Navodno, ona je "očistila" i njegov bankovni račun. Inače, Ričard i 37 godina mlađa Lakiša venčali su se 2010. godine i imaju petogodišnjeg sina.

- Živi sa nekim likom koji ima kriminalnu prošlost, uzela mi je oružje iz kuće, a takođe ima i problema sa alkoholom - stoji u dokumentu koji je vlastima na Floridi poslao Vilijams.

Foto: Wikipedia

Ričard se od majke Serene i Venus, Orasen Prajs, razveo 2002. godine, a tvrdi da način života sadašnje supruge ugrožava život njihovog sina. Naravno, advokatica Lakiše tvrdi da su sve optužbe lažne i da će dokazati sve na sudu. Jer, navodno, Ričard pokušava da izbegne plaćanje alimentacije i plaćanje zbog razvoda...

Serena Vilijams je pre dva meseca objavila da je trudna sa svojim verenikom, ko-osnivačem Redita, Aleksom Ohanianom i da će pauzirati od tenisa. Ova porodična situacija izuzetno stresira poznate sestre Serenu i Venus.

Autor: M. K.

#Otac

#Teniserka

#Williams Serena

#Williams Venus

'