AKTUELNO

Napad na Fren desio se 1985. godine, kada su dva naoružana pljačkaša upala u dom.

Glumica Fran Drešer, koja se proslavila ulogom  u sitkom "Dadilja", progovorila je o traumatičnom događaju iz svoje prošlosti kada je silovana u svom domu.

Ona danas ima 59 godina, i otkriva da misli da je silovanje povezano sa rakom grlića materice koji joj je otkriven 2000. godine.

- Godinama sam izbegavala da se suočim sa svojim bolom i silovanjem. I zbog toga sam završila sa rakom. To se na kraju završilo nekako poetski pošto se telo slomilo i razvilo bolest - ispričala je harizmatična glumica i dodala:

Foto: Wikipedia

- Posle toga više nikad nisam bila ista. Ali, šta god da vam se desi, morate nastaviti dalje i pretvoriti bol u neku svrhu, što sam ja uradila.

2007. godine ona je pokrenula neprofitnu organizaciju za prikupljanje novca za borbu protiv raka kod žena.

Napad na Fren desio se 1985. godine, kada su dva naoružana pljačkaša upala u dom koji je delila sa tadašnjim suprugom Piterom Markom Džejkobsonom. Dok je jedan ispreturao njihov dom, drugi je silovao glumicu i njenu prijateljicu koja se tada nalazila u njihovoj kući. Džejkobson je za to vreme bio vezan i primoran da gleda užasne scene.

Muškarac koji ju je silovao je uhapšen, a pošto je tada bio na uslovnoj kazni, vraćen je u zatvor gde služi dve doživotne kazne.

Pink.rs

#Fren Drešer

#Ispovest

#Silovanje

#glumica

'