AKTUELNO

Ovo je prilika da svako pokaže svoj jedinstven stil i da zablista na svečanosti kakva je Filmski festival.

I ove godine je Kanski festival okupio brojne poznate ličnosti iz svetskog džet seta. Na 70. Filmskom festivalu u Kanu brojne poznate dame zablistale su u svečanim haljinama.

Britanska pevačica i glumica Rita Ora za ovu priliku obukla je dugu haljinu bež boje, a svoj izgled upotpunila nakitom i nešto svedenijom šminkom.

Foto: Tanjug

Za haljinu bež boje odlučila se jedne večeri i Eva Longorija, dok je za drugo pojavljivanje na crvenom tepihu u Kanu odabrala crnu haljinu sa štrasom. Iako mnogi komentarišu da je Eva nabacila koji kilogram viška, ona je blistala.

Foto: Tanjug

Foto: Tanjug

Supermodel Naomi Kembel i glumica Nikol Kidman na ovaj događaj došle su zajedno, ali u potpuno jednistvenim haljinama, ne trudeći se da se uklope. To ih nije sprečilo da nasmejane poziraju držeći se za ruke. Jedne večeri Kidmanova je obukla dugu haljinu sa neobičnim dezenom, a da izgleda neverovatno mladoliko doprinela je i puštena talasasta kosa. Dok je slećeg dana obukla jednobojnu crnu nešto kraću haljinu i podigla kosu.

Foto: Tanjug

Foto: Tanjug

Foto: Tanjug

Uma Turman je za ovu priliku obukla svetlo roze haljinu koja joj se izgleda izgužvala dok je stigla do crvenog tepiha.

Foto: Tanjug

Dame su bez sumnje blistale u Kanu, a među najlepše odevenim damama bile su i Miša Barton, Leticija Kasta, Monika Beluči, Šarliz Teron i mnoge druge.

Foto: Tanjug

Foto: Tanjug

Foto: Tanjug

Foto: Tanjug

Autor: J. V.

#Festival

#Monika Beluči | Monica Bellucci

#Uma Turman

'