AKTUELNO

O ovom glumcu se malo zna, gotovo se nikad ne pojavljuje na gradskim događajima i nema ga u tabloidima, ali svoje veze ipak nije mogao da sakrije.

Engin Akjurek jedan je od najpopularnijih glumaca u Turskoj, a uskoro će domaća publika imati priliku da ga gleda na Televiziji Pink u hit turskoj seriji "Ljubav i novac".

Tridesetšestogodišnji Engin diplomirao je na ankarskom univerzitetu, na odseku za istoriju, ali gluma je oduvek bila njegova ljubav.

Upravo zbog toga se prijavio na takmičenje za TV lica, "Turska zvezda", što mu je donelo sporednu ulogu u seriji "Ljubav na međi".

To je bio samo prvi korak u njegovoj uspešnoj karijeri - nakon ove serije, dobio je jednu od glavnih uloga u filmu "Kader".

Usledile su brojne filmske i televizijske uloge, ali mu je naviše slave donela uloga Omera Demira u jednoj od najpopularnijih serija "Ljubav i novac", za koju je bio nominovan za prestižnu nagradu "Emi".

Kada je reč o privatnom životu, Engin se trudi da ga sakrije, ali svoje devojke nije dugo mogao da drži u tajnosti.

Engin je bio u vezi sa modelom i glumicom Džansu Taskin, sa kojom je raskinuo na nagovor porodice. Naime, Džansu su pratili brojni skandali i punila je stranice tabloida, što je bilo potpuno suprotno imidžu koji je Engin gradio od početka svoje karijere.

Foto: Facebook

Nakon raskida sa Džansu, uplovio je u romansu sa koleginicom Tuvanom Turkaj, sa kojom je raskinuo 2015. godine. Ovaj bivši ljubavni par sada zajedno glumi u seriji "Ljubav i novac".

Foto: Printscreen Youtube

Na radost ženskog pola, Engin trenutno nema devojku, ali ima dve veoma bitne žene u životu.

- Tri žene koje mi znače najviše su moja mama, moja agentkinja Ozlem Durak, a treće mesto je i dalje upražnjeno - rekao je Engin jednom prilikom.

Ono što je zanimljivo jeste da Engin nema nijedan nalog na društvenim mrežama, retko se pojavljuje na gradskim događajima i gotovo da ga nema u tabloidima - vodi miran i povučen život, a kako sam kaže, obožava knjige.

Kako kažu oni koji ga poznaju, Engin je džentlmen zavodničkog izgleda i moćnog glasa, sasvim običan momak koji je smiren, disciplinovan, skroman, ali i zabavan.

Engin, koji je najvoljeniji i najmisteriozniji glumac u Turskoj, je svakako dokaz da društvene mreže, naslovne strane magazina i tabloida i paparaci, nisu jedini preduslov za popularnost.

Na oduševljenje svih, Engina ćete imati priliku da uskoro gledate na Televiziji Pink, u uzbudljivoj turskoj seriji "Ljubav i novac", u kojoj mu je partnerka prelepa Tuba Bujukustun, domaćoj javnosti poznatoj po ulozi u seriji "Karadaji".

Autor: M. Đ.

#Džansu Taskin | Cansu Taşkın

#Engin Akjurek | Engin Akyürek

#Ljubav i novac

#Manekenka

#Televizija Pink

#Tuvana Turkaj | Tuvana Türkay

#glumac

#glumica

'