Info
ZABAVAAKTUELNO
globaltel

showbiz

ISPLIVALI NOVI ŠOKANTNI DETALJI SEKS SKANDALA: Ronaldo analno silovao devojku!


Posle pregleda utvrđeni su joj otok i razderotina u analnom predelu, što potvrđuju medicinski dokumenti do kojih je došao Špigl.


Posle ekskluzivne informacije da je Kristijano Ronaldo silovao devojku, a onda joj platio 375.000 dolara da povuče tužbu, kao i detalje noći kada se seksualni zločin dogodio, otkriveno je i da je Ronaldo bio upoznat sa detaljima dogovora sa navodnom žrtvom silovanja.

Sve ovo dokumentovano proizlazi iz projekata "Football Leaks", u okviru Evropske istraživačke mreže, čiji je deo Njuzvik Srbija, članica "Adrija medija grupe".

👌

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Ronaldo je bio upoznat sa detaljima pregovora sa Amerikankom koja ga je optužila da ju je silovao. Špigl izveštava o SMS porukama koje je ovom magazinu dostavio istraživački portal "Football Leaks". Prema onome što piše u ovim porukama, Ronaldo je od svog advokata tražio da smanji sumu koju je morao da plati navodnoj žrtvi silovanja: "To mora da bude manje", napisao je Ronaldo. U početku, žena je tražila 950.000 dolara, a Ronaldo je na kraju platio 375.000 dolara.

Pregovori o sporazumu tiču se navodnog silovanja koje se desilo 2009. godine. Tada je Ronaldo upoznao mladu ženu u Las Vegasu, koja je kasnije tvrdila da ju je fudbaler "analno silovao". Ronaldo je žestoko odbacio ove optužbe. Istog dana kad se navodni zločin desio, žena je obavestila policiju o tome i pregledana je u "Univerzitetskom medicinskom centru" u Las Vegasu. Posle pregleda utvrđeni su joj otok i razderotina u analnom predelu, što potvrđuju medicinski dokumenti do kojih je došao Špigl.

🤔 thinking

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Navodna žrtva, po svemu sudeći, nije podigla optužnicu protiv Ronalda. Umesto toga, između Ronaldovih advokata i nje postignut je sporazum o vansudskom poravnanju. U izjavi koja se tiče prvog Špiglovog izveštaja od prošle nedelje, Ronaldov menadžment je tvrdio da je "članak zasnovan na dokumentima koji nisu potpisani", i označio ga kao "ništa drugo nego plod novinarske mašte".

Ove nedelje, Špigl opisuje kako je Ronaldo bio direktno umešan u pregovore sa ženom, i kako je s tim u vezi bio u stalnom kontaktu sa svojim advokatima. Takođe, Špigl objavljuje "poverljivi dokument o sporazumu", koji se tiče konačnog sporazuma, a koji je potpisao sam Ronaldo.

Autor: Pink.rs

Komentari • 0


povezane vesti