AKTUELNO

Otkad se na društvenoj mreži pojavila fotografija njenog zaobljenog stomačića, trudnoća slavne teniserke je glavna tema svetskih medija.

Nakon što je najbolja teniserka u istoriji ovog sporta Serena Vilijams objavila fotografiju trudničkog stomaka, a potom je obrisala, na društvenim mrežama nastao je haos.

Foto: Printscreen Instagram

Mnogi su se pitali da li se Serena samo šalila i o čemu se zapravo radi. Mesta dilemi više nema - kako je njen PR istakao, teniserka će uskoro zaista i postati majka.

Srećna sam što mogu da potvrdim da će Serena u junu dobiti bebu - stoji u poruci koju je Keli Buš Novak, sportistkinjina predstavnica za štampu, poslala ageniciji Asošiejted pres.

Budući otac je Serenin verenik Aleksis Ohanijan, koosnivač sajta Reddit, koji je teniserku zaprosio u decembru prošle godine.

Ono što je posebno interesantno jeste da je Vilijamsova u drugom stanju osvojila svoj 23. Grend slem.

Ukoliko je zaista, kao što je napisala na fotografiji koju je obrisala, u 20. nedelji trudnoće, ona je bila u drugom stanju kada je osvojila Australijan open. Međutim, posle toga se nije takmičila, što je objasnila povredom kolena.

S obzirom na to da Serena ima 35 godina, mnogi spekulišu da bi to moglo da znači da će teniserka otići u penziju. Međutim, njena predstavnica za medije istakla je da teniserka već planira svoje nastupe u 2018. godini.

Autor: Pink.rs

#Teniserka

#Trudnoća

#Williams Serena

'