AKTUELNO

Ona se u sudskoj nagodbi obavezala na ćutanje, ali je imala zahtev, a to je da se fudbaleru obrati pismenim putem.

Javnost je bila šokirana nakon što je nemački "Špigl" objavio informaciju da je fudbaler Kristijano Ronaldo pre nekoliko godina silovao devojku. On je devojci platio 375.000 dolara da povuče tužbu, a sada je procurelo i pismo koje je žrtva, godinu dana nakon incidenta, napisala fudbaleru.

Naime, silovanje se dogodilo sredinom juna 2009. godine u Las Vegasu. Fudbaler i žrtva su se sreli na jednoj žurki u Las Vegasu, nakon čega su razmenili brojeve telefona, a potom je nesrećna devojka došla u fudbalerov hotelski apartman.

- Odmah po dolasku u apartman, Ronaldo je pozvao devojku da mu se pridruži u đakuziju. Dao joj je kupaći kostim, krenuo za njom dok se presvlačila. Tada ju je poljubio, ali to mu nije bilo dovoljno. Devojka je želela da se pridruži ostatku društa koje je bilo u apartmanu, ali joj Ronaldo to nije dozvolio. Zgrabio ju je i bacio na krevet. Pokušala je da se odbrani - stoji u incijalnom tekstu koji je "Špigl" objavio pre tri dana, a koji je nastao uvidom u informacije koje je objavio projekat "Fudbal liks"

Međutim, sada je objavljen i deo pisma koje je žrtva napisala Ronaldu.

Zaskočio si me otpozadi, sa belom brojanicom oko vrata. Uporno sam vrištala "Ne, ne, ne!" i preklinjala te da prestaneš, nikada u životu nisam bila tako uplašena - navodi žrtva u potresnom pismu upućenom slavnom fudbaleru i dodaje:
Volela bih da mogu svetu da kažem ko si ti u stvari.

Kristijano Ronaldo se ovim povodom nije oglašavao.

Pink.rs

#Fudbaler

#Kristijano Ronaldo | Christiano Ronaldo

#Silovanje

'