AKTUELNO

Ne smem da izlazim na sunce, po ceo dan nosim masku, a lice me boli sve vreme, rekla je ona.

Dvadesetosmogodišnja italijanska misica i voditeljka Džesika Notaro koja je pretrpela užasne povrede nakon što joj je bivši dečko u januaru bacio kiselinu u lice, polako se oporavlja. Kako je sama objasnila, svaki dan predstavlja pravu agoniju a nesnosni bolovi nikada ne prestaju.

Bivši dečko Džesike Notaro, Horhe Edson Tavares trenutno je u zatvoru i čeka suđenje. Tavares je Džesiku sačekao ispred njene kuće u Riminiju i unakazio je prosuvši joj kiselinu po licu, a ona je sada po prvi put ispričala kroz kakav je pakao prošla.

Foto: Printscreen Facebook

Dva meseca sam bila kao u zatvoru. Više ne mogu da živim kao nekada. Ne smem da izlazim na sunce, po ceo dan nosim masku, a lice me boli sve vreme. Sve pare trošim na lekove… Svakih pola sata moram da stavim kapi u oči i namažem kožu. Čak i ako budem bolje, unutrašnji ožiljci će ostati do kraja života. Uvek ću se plašiti da izađem iz kola i hodam do kuće, jer tu scenu ću stalno vrteti u glavi. Lice mi je uništeno, ali usta i nos su netaknuti. I dalje sam zadržala svoje crte lica, i prepoznajem svoj odraz u ogledalu – rekla je Notaro za Dejlimejl i otkrila kako ju je Tavares napao.

- Sigurno se krio među ostalim automobilima, jer se pojavio čim sam izašla iz kola. Osetila sam plastiku flaše na svom licu, a on je još podigao ruku kako bi bio siguran da će svu kiselinu iz boce izliti na mene. Lice je počelo da mi gori i ubrzo sam izgubila vid. Te noći u bolnici sam se molila da mi uzmu lepotu i šta god mora da se uzme, samo da sačuvam svoje oči, jer one su ogledalo duše – izjavila je Džesika i dodala da je zahvalna bogu što joj se nekoliko dana posle nesreće, vratio vid.

Ona će morati da sačeka još godinu dana, dok joj se lice dovoljno ne oporavi, da bi počela sa plastičnim operacijama. Ubeđena je da će uspeti da povrati svoj raniji izgled, jer sačuvala je crte lica i oči.

Džesika je rekla i da ne želi da se sveti bivšem dečku, već da samo želi da je on obiđe i vidi šta je učinio.

Pink.rs

#Džesika Notaro

#Misica

#dečko

#voditeljka

'