AKTUELNO

Glumčev život posle uloge u seriji nije krenuo u najboljem smeru.

Glumac kojeg smo zavoleli kao malog Hobija u "Čuvarima plaže" i koji je odrastao glumeći u ovoj seriji uhapšen je jer je nožem izbo ženu 2015. godine.

Foto: YouTube screenshot

Naime, Džeremi Džekson je pre dve godine izvadio nož na ulici tokom svađe i nasrnuo njime na ženu, koja je, srećom, preživela zadobijene ubode.

Foto: YouTube screenshot

Njih dvoje su se, kako se navodi, sukobili kada ga je ona uhvatila dok je pokušavao da ukrade automobil njenog dečka.

Džeremi je posle toga pokušao da pobegne, ali ga je policija uhvatila u avgustu 2015. godine, a u aprilu je već hapšen zbog sličnih optužbi - da je izbo čoveka devet puta dok je pokušavao da ga opljačka.

On je već na vrhuncu popularnosti u "Čuvarima plaže" bio problematičan, pa je morao da napusti seriju posle osmogodišnje borbe sa narkoticima, nakon čega je sve krenulo po zlu.

Glumac je ovog puta pokušao da se nagodi sa sudijom da ne bi završio u zatvoru, ali mu to nije pošlo za rukom, pa je osuđen na 270 dana robije i pet godina uslovne kazne.

Kako je 109 dana proveo u pritvoru, kazna će mu za toliko biti umanjena, a moraće da ide i na terapiju za kontrolu besa, kao i na sastanke anonimnih alkoholičara, a moraće i da prestane da koristi narkotike.

Ako se ne bude oglušio o ove zahteve, ono što je uradio biće okarakterisano samo kao prekršaj i tretirano blaže.

Autor: V. T.

#Džeremi Džeskon

#Hapšenje

#Zatvor

#glumac

'