AKTUELNO

Posle stravičnih optužbi, pevačica je odlučila da uradi nešto što je šokiralo javnost.

Jedna od najvećih svetskih zvezda Dženet Džekson mesecima je bila na udaru medija zbog glasina da  krije ćerku koju je, navodno, rodila pre trideset godina i koju još uvek ne želi da predstavi u javnosti. Ove teške optužbe izneo je u dokumentarnom filmu "Hip-hop odrastanje" njen bivši suprug Džejms Debraž, koji je u intimnoj ispovesti priznao da ga je Dženet naterala da poveruje da beba ne postoji, ali da je istina, zapravo, drugačija.

Foto: Beta/AP

Pevačica se nije oglašavala povodom ovih optužbi, a početkom januara u svojoj pedesetoj godini rodila je sina Eisu svom novom izabraniku VisamU Al Mani, katarskom milijarderu.

Ponosni roditelji tada su se javnosti obratili saopštenjem kojim su podelili srećne vesti sa celom planetom.

Dženet Džekson i njen suprug Visam Al Mana sa radošću saopštavaju da su dobili sina Eisu. Porođaj je prošao bez problema i majka i beba su odlično - pisalo je u saopštenju, a pevačica je sada odlučila da javnost upozna sa svojim sinom.

Ona je objavila fotografiju na kojoj ljubi svog pospanu bebu, čime je oduševila korisnike Instagrama koji su ih zbog ovog predivnog prizora nagradili stotinama hiljada lajkova.

D. T.

#Beba

#Dženet Džekson

#pevačica

'