AKTUELNO

Za život markantnog Turčina vezuju se mnogobrojni skandali, a jedan od njih jeste i gej-afera o kojoj su brujali mediji širom Turske.

Nova turska serija "Ponovo zaljubljeni" koja će početi da se prikazuje na Pink televiziji, osim uzbudljive priče koju će gledaoci pratiti bez daha, donosi i glumce o čijim se privatnim životima mogu snimiti uzbudljive filmske priče.

Foto: Promo

Burga Gulsoj je uspeo da zavede atraktivnu mis Turske, Melisu Ašli Pamuk, koju sada gledamo u ulozi Asu Alačahan, koja je nesrećno zaljubljena u Buraka Ozčivita u najgledanijoj turskoj seriji "Beskrajna ljubav", koja se takođe emituje na ružičastoj televiziji.

Nakon burne veze sa Melisom, Burga se oženio koleginicom Burcu Kara 2011. godine.

Iako se činilo da će njihova sreća trajati doveka, njih dvoje su se razveli posle samo nekoliko meseci, a veliku pažnju javnosti privukle su glasine koje kažu da je glumac tokom braka shvatio da je homoseksualac.

Turski mediji mesecima su brujali o šokantnim paparaco fotografijama na kojima se vidi kako se Burga ljubi sa muškarcem, zbog čega se povukao iz javnosti.

Foto: Printscreen Youtube

Nakon gej skandala, Burga je za engleski časopis "Life" priznao da je u vezi sa anonimnom devojkom, Nilufer Gurbuz.

Nju je turska publika upoznala zahvaljujući paparaco fotografijama koje su preplavile tamošnje medije, ali je Burga sve vreme demantovao da ima bilo kakve veze sa njom.

Njega je 2016. godine gorepomenuti magazin proglasio najpoželjnijim turskim glumcem kojem devojke širom Velike Britanije nisu mogle da odole, a zbog čega je poneo ovu laskavu titulu saznajte u sutrašnjoj epizodi serije "Ponovo zaljubljeni" od 16 časova, samo na Televiziji Pink!

Autor: Pink.rs

#Burga Gulsoj

#Ponovo zaljubljeni

#Televizija Pink

#serija

'