AKTUELNO

Ova žena skupila je hrabrost i posle više od dvadeset godina rešila da svima otkrije istinu o svom životu.

Hrabra majka otkrila je u svojoj knjizi šokantne, do sada nepoznate detalje iz života popularnog pevača koje do sada niko nije znao.

Peti Melet, majka planetarno popularnog Džastina Bibera, bila je seksualno zlostavljana u svojoj 17. godini. Tada uplašena tinejdžerka osećala je strah, sramotu, ali i ličnu krivicu zbog nemilog događaja zbog kojeg je želela da oduzme sebi život. Ipak, postupila je ispravno i odbila da abortira, već je rodila Džastina na kojeg je danas najponosnija.

Foto: Instagram

Iako su je ljudi iz bliskog okruženja nagovarali da prihvati abortus, ona to nije želela.

Jednostavljno, znala sam da ne mogu. Znala sam samo da treba da ga zadržim. I da dam najbolje od sebe. Znate, nisam znala kako ću sve to, ali jednostavno nisam mogla da odustanem - rekla je ona i dodala da nikada neće zaboraviti trenutak kada je u porodilištu čula prvi plač svog sina.

Foto: Instagram

Inače, Peti je sve što joj se desilo tokom života pretočila u knjigu koja je doživela ogroman uspeh, pa se samo nedelju dana nakon objavljivanja našla na listi najprodavanijih izdanja "Njujork tajmsa". Kako je majka Džastina Bibera rekla, jedina njena želja bila je da njeno iskustvo pomogne drugima.

Pink.rs

#Džastin Biber | Justin Bieber

#Silovanje

#pevač

'