AKTUELNO

Jedna od najpoznatijih meksičkih glumica javno je govorila o nedaćama koje su je zadesile.

Na današnji dan pre tačno osamnaest godina počelo je NATO bombardovanje koje se ljudima širom Srbije duboko urezalo u sećanje zbog toga što su tada mnogi izgubili članove svoje porodice, prijatelje, domove. I pored svih tih loših stvari koje su se izdešavale, mnoge na ovaj period seća i čuvena telenovela "Esmeralda", čije je emitovanje prekinuto baš 24. marta 1999. godine.

Foto: Printscreen Youtube

Esmeraldu je u istoimenoj TV seriji igrala glumica Leticija Kalderon, koju je domaća publika zavolela u ulozi nežne devočice koja je rođena slepa i pogrešno proglašena mrtvorođenčetom. Iako je u seriji kasnije tokom života prati sreća, popularna Meksikanka koja je tumačila Esmeraldu se u stvarnom životu suočila sa nizom problema.

Ona je prošla kroz mučno odvikavanje od droge, a u jednom intervjuu priznala je da je bila navučena na kokain, baš u trenutku kada je imala sve - i novac i slavu.  Borba sa zavišnošću nije bila laka, a Leticija je uspela da se iz pakla droge izvuče tek nakon što joj je najbolja prijateljica umrla na rukama, baš od predoziranja.

Foto: Printscreen Youtube

Inače, Leticija je na prvi kasting za ulogu otišla sa svega 13 godina, međutim, tada nije bila angažovana. Više sreće imala je godinu dana kasnije, dok 1997. godine stiče internacionalnu slavu kada je dobila glavnu ulogu u seriji "Esmeralda".

Ona se te 1997. godine udala za kolegu Marka Lopeza, a dve godine kasnije, paralelno sa agonijom u Srbiji Leticija je prolazila kroz porodičnu dramu. Nakon dve godine braka usledio je bolan razvod koji je te 1999. godine podigao veliku prašinu.

Foto: Printscreen Youtube

Usledio je drugi brak - glumica se udala za Huana Koljada i podarila mu dva sina Lusijana i Karla, a sreća je trajala do 2007. godine, kada je odlučila da se razvede. Danas je veoma popularna u Meksiku - i dalje snima televizijske serije koje su je proslavile, a koliko se promenila za 18 godina prosudite sami.

Pink.rs

#Esmeralda

#Meksiko

#bombardovanje

#glumica

'