AKTUELNO

Matje Garsija objavila je svoje memoare u kojima je otkrila potresne detalje iz zajedničkog života sa slavnim pevačem.

Bivša supruga muzičara Prinsa Rodžera Nelsona, Matje Garsija rešila je da sa javnošću podeli detalje iz privatnog života i zajednice sa Prinsom.

Matje je imala samo 16 godina i živela je u Nemačkoj kada je njena majka Prinsu odnela video na kojem Garsija igra trbušni ples, što joj je omogućilo da se upozna sa ovim svetski popularnim pevačem u bekstejdžu. Njih dvoje su se odmah zbližili i već od njene 17. godine Prins je bio njen zakonski staratelj što je ovoj tinejdžerki omogućilo da pleše na Prinsovim turnejama

Prins ju je, dok joj je bio staratelj, zvao na druženje u hotel, ali su spavali u odvojenim sobama, a ujutru bi joj pravio palačinke.

Foto: Printscreen Youtube

- Nikada nije negirao da su mu nečiste misli prolazile kroz glavu, ali nismo imali seksualne odnose - otkriva Garsija.

Kada je napunila 19 godina, Princ joj je rekao da je vreme da počne da uzima antibebi pilule.

Nedelju dana kasnije, ili malo više, napisala sam u svom dnevniku: "Februar 9,1993 - nisam devica". I docrtala sam smajlić - objasnila je ona i dodala: "Strpljenje se isplati".

Matje je imala samo 22 godine kada se na Dan zaljubljenih 1996. udala za tada 37-godišnjeg Prinsa. Izgubili su dvoje dece, prva beba je umrla posle samo šest dana, a drugi put je Garsija imala pobačaj. Razveli su se posle tri godine braka.

Njeni memoari biće objavljeni u aprilu, godinu dana nakon što je njen suprug pronađen mrtav. Kao uzrok smrti navedeno je predoziranje lekovima. Imao je 57 godina.

Pink.rs

#Muzičar

#Rodžer Nelson Prins

#supruga

'