AKTUELNO

Iako je nekoliko puta stala u njegovu odbranu nakon nasilnog ponašanja, pevačica je rešila da podnese zahtev za razvod.

Popularna pevačica rešila je da, posle burnih deset godina, stavi tačku na brak sa suprugom, a juče je podnela zahtev za razvod.

Melani Braun, članica grupe "Spice Girls" poznatija kao Mel B, rešila je da podnese papire za razvod od Stivena Belafontea, a kao razlog je navela nepomirljive razlike.

Ona je zatražila i zajedničko starateljstvo nad petogodišnjom ćerkom Medison, a pevačica iz ranijih veza ima još dvoje dece.

Melani i Stiven venčali su se 2007. godine u Las Vegasu, a imali su veoma turbulentan odnos.

Pre tri godine, počele su spekulacije da je Belafonte fizički zlostavljao suprugu, nakon što je u javnosti viđena sa modricama i ogrebotinama na licu i rukama.

Međutim, Stiven je negirao ove navode, a njih dvoje uspeli su da prebrode ovu bračnu krizu.

Kada je otkriveno da je 2003. godine pretukao bivšu suprugu Nikol, kao i da se 2010. godine potukao sa trojicom muškaraca u jednom hotelu, Melani je javno stala u njegovu odbranu.

I dok je Melani bila uz njega, čak ga ni njegova porodica nije podržavala - njegov brat Džeremaja Stansberi opisao ga je kao nasilnog i nemilosrdnog, a onda je apelovao na pevačicu da ga ostavi.

Melani iza sebe već ima jedan razvod, od plesača Džimija Gulzara, sa kojim ima osamnaestogodišnju ćerku Finiks, a iz veze sa Edijem Marfijem bivša Spajsica ima devetogodišnju ćerku Ejndžel.

Ovo je težak period u njenom životu, pošto je početkom marta izgubila oca koji je preminuo od raka.

Autor: Pink.rs

#Melani Braun | Melanie Brown

#Spajs Grls | Spice Girls

#pevačica

'