AKTUELNO

Više puta je želela da digne ruku na sebe, otkrila je njena bliska prijateljica.

Popularna turska serija „Porodica mog oca”, koja se od sinoć emituje na Televiziji Pink, prikovala je sve za male ekrane od prve sekunde. To nije iznenađujuće – porodična drama protkana mračnim tajnama uvek je prava poslastica za publiku.

Foto: Kanal D

No, nemaju samo likovi u seriji tajne za koje se plaše da će biti otkrivene. Privatni život glumaca često je uzbudljiv poput sapunica u kojima ih gledamo, što je slučaj i sa Ajčom Bingol, koju gledamo kao Nilgun.

Ajča je na ekranu mnogo puta igrala požrtvovanu majku, ali joj je majčinstvo u privatnom životu sve donedavno bilo samo san.

Foto: Kanal D

Foto: Kanal D

Ona i njen suprug Ali Altug, koga je upoznala još u studentskim danima i s kojim je provela poslednjih 19 godina, više od decenije i po pokušavali su da postanu roditelji.

Test na trudnoću svaki put bi bio negativan. Ajčini prijatelji tvrde da ju je to svaki put slamalo, te da je zbog toga nekoliko puta želela da se ubije.

Govorila je da će se ubiti ako ne zatrudni. Njen najveći san bio je da postane majka. Srećom, ostvario joj se. Ne znam da li bi zaista bila sposobna da digne ruku na sebe, ali zaista je bila očajna - rekla je jedna od glumičinih najbližih prijateljica.

Foto: Kanal D

Ajča nikada nije javno govorila o tome da je razmišljala da presudi sebi. Srećom, postala je majka bliznakinja, koje su joj ulepšale život.

Kako je izgledala njena borba za potomstvo, zašto je odbijala da usvoji dete, kako su joj ćerke Ajlin i Lejla promenile život i zašto je ubrzo nakon porođaja prihvatila ulogu u „Porodici mog oca”, ekskluzivno čitajte u novom broju magazina „TV Novele”, koji možete naći na svim kioscima!

Foto: TV Novele/Mete Baškočak

Uzbudljivu tursku seriju "Porodica mog oca" je na kanalu ružičaste televizije odmah posle serije "Crna ruža", a sve informacije o junacima i radnji ove serije, glumačkoj postavi, ali i njihovim privatnim životima pročitajte na portalu Pink.rs.

Autor: Pink.rs

#Ajča Bingol

#Porodica mog oca

#Televizija Pink

'