AKTUELNO

Moji najveći strahovi su se ostvarili, počela je ovim rečima obraćanje okupljenima na konferenciji.

Pre nekoliko dana svetska javnost bila je šokirana vešću da se pojavio porno snimak Miše Barton. Ona je održala konferenciju za medije na kojoj je javnost obavestila da je uspela da izdejstvuje privremenu zabranu prikazivanja i prodaje bilo kakvih fotografija i snimaka sa svojim likom, ali nije objavila imena onih na koje se zabrana odnosi.

Međutim, kako piše "TMZ", Bartonova je tražila zabranu za dvojicu bivših momaka, za koje sumnja da su zloupotrebili njeno poverenje.

Samo želim da kažem da mi cela ova priča teško pada. Moji najveći strahovi su se ostvarili, jer me je neko, koga sam volela i kome sam verovala, snimao u najintimnijem trenutku, bez moje volje i znanja. A onda se desilo nešto još gore od toga. Sada neko pokušava da proda te snimke i fotografije - rekla je Miša Barton na konferenciji i dodala da nijedna žena "ne sme da prolazi kroz takve stvari".

Bartonova je podnela prijavu protiv dvojice bivših momaka, za koje sumnja da su narušili njenu privatnost. Glumica je od suda, osim zabrane distribucije materijala, zatražila i zabranu prilaska za bivše momke, a u izjavi koju je dala sudiji Bartonova je rekla da je sigurna kako je bivši momak Džon Zakaris snimio video na kome vode ljubav bez njenog pristanka, a u vreme dok su se zabavljali.

Posle raskida sa Džonom, glumica je otpočela vezu sa Adamom Šoom, ali je i sa njim imala mnogo problema, zbog čega obojicu sumnjiči za pokušaj prodaje njenog privatnog snimka.

Autor: Pink.rs

#Miša Barton

#glumica

'