AKTUELNO

Jedan od glumaca serije "Porodica mog oca", čiju će prvu epizodu gledaoci Televizije Pink moći da pogledaju u ponedeljak 20. marta, u emotivnoj ispovesti otkrio je da još uvek mašta o tome da postane otac.

Osim glavne glumačke ekipe turske serije "Porodica mog oca" koja u ponedeljak kreće sa emitovanjem na Televiziji Pink, veliku pažnju privukao je poznati turski glumac Sinan Tuzdžu.

On se nakon dve godine duge pauze vraća na TV ekrane u trenutno najpopularnijoj turskoj seriji, gde će se u jednom trenutku pridružiti glavnim glumcima, a za tamošnje medije otkrio je da nije oklevao kada mu je stigao poziv da zaigra u "Porodici mog oca".

Foto: Printscreen Instagram

- Nedostajala mi je gužva na setovima. Odahnuo sam kad sam izašao iz kuće. Očigledno je sam se previše zatvorio u sebe - iskren je bio glumac, koji je jedva dočekao da se ponovo nađe pred kamerama.

Sinan će u julu napuniti tačno četrdeset godina, a do sada je na profesionalnom planu ostvario skoro sve što je zamislio, što nije slučaj sa njegovim privatnim životom. Glumac iz "Porodice mog oca" nedavno je stavio tačku na dugogodišnji brak sa Dolunaj Sojsert, a u emotivnoj ispovesti otkrio je zbog čega su se on i njegova bivša supruga rastali.

Foto: Printscreen Instagram

Dolunaj i ja smo uvek isto razmišljali – imaćemo decu kad dođe vreme za to... Ali, to se nije dogodilo. Nadam da da ću jednog dana imati decu - rekao je Sinan, koji ostavlja otvorenu mogućnost da ponovo uplovi u bračne vode.

Foto: Printscreen Instagram

- Dovoljno sam star da znam da na ovakva pitanja nikad ne treba odgovarati sa da ili ne. To je život... Još sam mlad - priznao je glumac.

Podsetimo, radnja serije "Porodica mog oca" prati život glavnog junaka Kemala Ipečkog, kojem bi gotovo svi pozavideli na porodicu koju čine supruga Suzan i deca Čiček i Mert, koji su mu centar sveta. Međutim, nakon incidenta u kojem će glavni akter biti Mert dolazi do otkrića da Kemal ima još jednu porodicu za koju niko ne zna. Reč je o njegovoj mladanačkoj ljubavi Nilgun i blizancima Kaderu i Hasretu, a budući da je istina posle više godina isplivala na videlo, Kemal će morati da se suoči sa nizom problema kako bi zaštitio nikad prežaljenu ljubav i svoju decu.

Foto: Promo

Emitovanje najskuplje turske serije počinje u ponedeljak 20. marta na Televiziji Pink, a prvu epizodu koja će vas oboriti s nogu dočekajte potpuno spremni - sve detalje o glavnim junacima nove hit serije pročitajte u nastavku:

PORODICA MOG OCA USKORO NA PINKU: Upoznajte likove najpopularnije turske serije!

D. T.

#Porodica mog oca

#Televizija Pink

#glumac

'