AKTUELNO

Glumac je uspešno završio prvi korak u borbi protiv alkoholizma.

Popularni glumac Ben Aflek pohvalio se na svom profilu na Fejsbuku da je završio prvi korak u borbi protiv alkoholizma, s kojim već neko vreme muku muči.

On je u okviru tog statusa napisao da želi da bude primer svojoj deci i onima koji se plaše da naprave prvi korak u lečenju.

Osim toga, istakao je da je na pomoći veoma zahvalan svojoj bivšoj supruzi Dženifer Garner, s kojom ima troje dece.

- Završio sam tretman za zavisnost od alkohola; nešto sa čime sam se borio u prošlosti i sa čim ću nastaviti da se borim. Želim da živim celovit život i budem najbolji otac što mogu. Želim da moja deca znaju da nije sramota tražiti pomoć kad vam treba i biti izvor snage za sve kojima je potrebna pomoć, ali se plaše da naprave prvi korak. Srećan sam što imam ljubav moje porodice i prijatelja, uključujući i Dženifer, koja me je podržala i brinula o našoj deci dok sam radio ono što sam morao. Ovo je bio prvi od mnogih koraka koji je učinjen ka oporavku - piše u okviru statusa.

Njegovi obožavaoci odmah su ga podržali u komentarima na status, koji ima 131.000 lajkova i šerovan je skoro 10.000 puta u roku od samo 18 sati.

Autor: V. T.

#Alkohol

#Ben Aflek

#glumac

'