AKTUELNO

Svetska zvezda je shvatila da je ovim potezom ipak preterala, te je obrisala fotografiju sa društvenih mreža, ali je šteta već bila napravljena.

Nakon što su je optužili da je sa novim dečkom jer je kraljica isceniranih veza, popularna pevačica objavila je fotografiju koja je uzburkala javnost.

Dženifer Lopez postavila je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram fotografiju koja je izazvala nezapamćeni haos.

Ona je javnosti pokazala provokativan selfi iz kreveta sa muškarcem, a u pitanju je najverovatnije njen novi dečko, bejzbol igrač Aleks Rodrigez.

Foto: Printscreen Instagram

Fotografija, koju su mnogi smatrali neprimerenom, izazvala je lavinu negativnih komentara, a kada je shvatila da je ipak preterala, Dženifer je istu i obrisala.

Međutim, šteta je već bila napravljena, s obzirom na to da su je videli njeni pratioci, koji su se potrudili da to ostane zabeleženo na društvenim mrežama.

Kako spekulišu američki tabloidi, fotografija je nastala na Bahamima, u privatnom odmaralištu, gde popularni par boravi već nekoliko dana, daleko od očiju javnosti.

Autor: M. Đ.

#Dženifer Lopez | Jennifer Lopez

#pevačica

'