AKTUELNO

Nova turska glumačka zvezda oduševila je sve pripadnice lepšeg pola u najpopularnijoj seriji "Porodica mog oca".

Mladi turski glumac Džaner Šehin, koji u seriji "Porodica mog oca" tumači Kadira Kajalara, vanbračnog sina Kemala Ipečkog, preko noći postao je jedna od najvećih glumačkih zvezda u Turskoj.

Foto: PROMO - Mate Stipić

Ovaj dvadesetčetvorogodišnji mladić prvu zapaženiju ulogu imao je u trenutno najpopularnijoj turskoj seriji "Porodica mog oca" koja uskoro kreće sa emitovanjem na Televiziji Pink, a upravo ovaj profesionalni angažman doneo mu je ogromnu popularnost i interesovanje devojaka u Turskoj, ali i šire.

Zbog toga pripadnice nežnijeg pola širom Turske, ali i tamošnji mediji, uveliko komentarišu da je ovaj markantni mladić skinuo sa trona Buraka Ozčivita, poznatijeg kao Bali - Bega jednog od najpopularnijih turskih glumaca koji je svojim izgledom oduševio žene širom planete.

Iako su, na osnovu fizičkog izgleda, odmah svi pomislili da je Džaner Šehin veliki zavodnik, on je u jednom intervjuu otkrio da, zapravo, pre serije "Porodica mog oca" nije bio uspešan u osvajanju devojaka.

Znam da sad govore o meni na društvenim mrežama, ali za vreme školovanja nisam bio dečko koji se svima sviđa. U srednjoj školi čak nisam imao nijednu devojku. Prva ljubav desila mi se na fakultetu i još uvek traje. Devojka mi studira pravo na Istanbulskom univerzitetu - rekao je Džaner u intervjuu za turske medije.

Inače, u novoj turskoj seriji koja će oduševiti milionski auditorijum Pink televizije, Džaner i njegova koleginica Sera Kutlubej tumače blizance Hasret Kajalar, bivše emotivne partnerke glavnog glumca Kemala Ipečkog. Kadir (Džaner Šahin) je, zbog toga što je odrastao bez oca, ispunjen besom i agresijom koji ga navode na to da se izbori za deo bogatstva porodice Ipečki, koje smatra da mu pripada, a da li će uspeti u toj nameri ostaje da se vidi.

D. Tanasijević

#Burak Ozčivit

#Porodica mog oca

'