AKTUELNO

Pevačica je rekla kako ne bi mogla da radi svakodnevne poslove koje rade drugi ljudi.

Iako je prošlo skoro dva meseca od njenog novogodišnjeg nastupa, pevačica i dalje ne može da se oporavi od peha koji joj se dogodio.

Maraja Keri sasvim sigurno želi da što pre zaboravi na neuspeh koji je doživela u novogodišnjoj noći, kada je u sred nastupa zaboravila tekst pesme, zbog čega je otkriveno da je pevala na plejbek.

Već u prvim sekundama nastupa počeli su problemi, a pevačica se ostatak večeri izvinjavala publici.

Ona se na ovaj događaj osvrnula još jednom u intervjuu za jedan časopis.

- Nije bilo pomoći. To je nešto što ne mogu da objasnim celom svetu jer neće razumeti, to je nešto čime se oni ne bave - rekla je pevačica, a zatim dodala:

- To je isto kao što ja ne razumem ljude koji rade u kancelarijama i kako to rade. Ne mogu, doslovno sam nesposobna za život u stvarnom svetu i preživljavanje.

Maraja je iskoristila priliku da optuži producente koji, kako tvrdi, nisu preuzeli odgovornost za tehničke nedostatke koji su joj uništili nastup.

- Bila sam veoma uznemirena zbog toga, ali to je bilo van moje moći. Da nije sve ispalo toliko haotično, možda bih i mogla nešto da učinim. Žao mi je, krivim sve, ali krivim i sebe što nisam otišla nakon probe - zaključila je Kerijeva.

Autor: Pink.rs

#Maraja Keri | Mariah Carey

#pevačica

'