AKTUELNO

Kako su javnost i mediji primetili, u poslednjih mesec i po dana Melanija pokazuje znakove nezadovoljstva - prema mužu je izrazito ozbiljna, pokazuje gađenje i gotovo da se trza na svaki njegov dodir.

Donald Tramp postao je najmoćniji čovek u SAD. Uprkos tome, bori se sa brojnim problemima na svom novom radnom mestu. Ipak, oni bi mogli da budu daleko manji od onih koji navodno postoje u njegovom braku.

Kao bivša manekenka, Melanija Tramp veoma je dobro naučila kako da pozira, ponaša se u javnosti i uvek izgleda besprekorno.

Foto: Tanjug AP

Izveštačeni osmeh u stanju je da nabaci u sekundi. Međutim, kako su i javnost i mediji primetili, u poslednjih mesec i po dana Melanija pokazuje znakove nezadovoljstva, prema mužu je izrazito ozbiljna, pokazuje gađenje i gotovo da se trza na svaki njegov dodir. Stručnjaci kažu da prva dama nesvesno pokazuje koliko nije srećna, te da deluje kao da živi u zlatnom kavezu.

Britanski Mirror zamolio je stručnjaka za govor tela Džudi Džejms da prokomentariše sve ove znakove zabeležene u javnim pojavljivanjima. Ponašanje Trampovih posebno upada u oči u odnosu na prethodni par koji je boravio u Beloj kući, s obzirom na to da Mišel i Barak Obama nisu krili bliskost. Osim toga, na internetu već duže vreme postoji veliki broj video-snimaka Melanije Tramp i njenih grimasa. U poređenju sa Obamama, Trampovi bez sumnje deluju udaljeno, a njihov odnos mučan i neugodan.

Melanijin prvi veliki govor u javnosti je sigurno doprineo njenom samopouzdanju, što pokazuje podizanjem ruke u znak pozdrava, da bi potom usledio gest kojim je popravila kosu. Pritom joj se na licu vidi spontani osmeh i zadovoljstvo odobravanjem gomile. Odmah nakon toga Donald ju je dodirnuo po ramenu prolazeći iza nje, a prema mikroekspresijama na njenom licu dalo se zaključiti da joj se odmah vratila neka teskoba. Istog časa spustila je pogled, i izgledala je kao da se naježila - kaže Džejms.

Foto: YouTube screenshot

Ovakvih situacija bilo je nekoliko, a stručnjak ističe da Tramp koristi svaku priliku kako bi pokazao da je upravo on alfa mužjak. Kao paru Trampovima nedostaju sitni dodiri, pogledi i znakovi odobravanja kojima parovi u dugim vezama pokazuju ljubav, poštovanje i prijateljstvo.

Autor: M. K.

#Donald Tramp

#Melanija Tramp

'