AKTUELNO

Vilijam Levi ne samo da je odbio da sarađuje s Ebru, već ju je počastio "masnim" uvredama.

Nije tajna da su vetrovi Istoka odavno oduvali arome burita i takosa sa naših malih ekrana, a odnedavno su počeli da duvaju i Latinskom Amerikom, koja važi za kolevku telenovela i to toliko jako da su bukvalno oduvali latino drame s vrhova lista gledanosti.

Foto: ITV - Inter Medya

Međutim, pohod turskih serija na južni deo američkog kontinenta nije se mogao završiti jednostavnim trijumfom rejtinga. Za to se pobrinula Edže Uslu, čija je karijera posle 27 godina konačno počela da daje slabašne znake života. Rešila je da bude prva Turkinja koja će egzotičnim čarima osvojiti jednog od najvećih latino zavodnika svih vremena – Vilijama Levija.

Opsesija Usluove kubanskom seks bombom, za čije bi detonacije u njenim privatnim odajama rado bila odgovorna, kako navode izvori bliski glumici, traje otkako je Levija gledala u filmu "Pritajeno zlo" sa Milom Jovović. Mada još ne bode plavušanovu vudu lutkicu iglicama, bacajući čini ne bi li osvojila njegovo srce, Edže, prema rečima svog prijatelja – ne gubi vreme.

Foto: Televisa Internacional

Tako je svog menadžera već nagovorila da stupi u kontakt sa Levijevom "desnom rukom", menadžerkom Rejnom Rohas, i predloži neki vid saradnje. Naglasila je da će rado doći u Meksiko, Kubu ili SAD – gde god je potrebno, samo da stane pred kamere s Vilijamom.

Oduševljena je njegovim eksplozivnim scenama koje je snimio s Milom Jovović. Stalno ponavlja da Vilijam izgleda kao poziv na greh. Čim je izašla iz bioskopa, pozvala je svog menadžera, zahtevajući od njega da Kubančevom timu predloži scenario za sličan film. Ona bi, naravno, zamenila fatalnu Milu - priča izvor blizak popularnoj Turkinji. Uprkos tome što su je saradnici uveravali da će njena želja imati paprenu cenu, glumica poznata po tome da uvek dobije ono što traži, insistirala je da se na Leviju ne štedi.

Foto: ITV - Inter Medya

Međutim, Levijev odgovor ju je šokirao – ne samo da je odbio da sarađuje s njom, već ju je počastio "masnim" uvredama. Kako je prokomentarisao njen izgled i poslovni uspeh, pročitajte u novom broju magazina "TV Novele", koji vas čeka na svim kioscima!

Foto: Promo

Podsećamo vas da tursku hit seriju "Crna ruža" možete pratiti svakog dana u večernjem terminu na TV Pink! Bliži se veliko finale, stoga ne propustite završne epizode uzbudljive porodične sage i saznajete hoće li sirota Ebru ostati sa svojom decom ili će zli Kendal uspeti da ih rastavi!

TV Novele

#Televizija Pink

#Vilijam Levi | William Levy

'