AKTUELNO

Činjenica da je Tramp jedan od najmanje omiljenih američkih predsednika pogodila je i njegovu suprugu, koja je neprestano na meti kritika, šala, pa čak i uvreda.

Dok Donald Tramp pod budnim okom svetske javnosti provodi prve nedelje kao predsednik Sjedinjenih Američkih Država, njegova supruga Melanija celu situaciju i svoju novu titulu prve dame veoma teško podnosi.

Američki tabloid "Us Weekly" u svom novom broju iznosi tvrdnje da je Melanija duboko nesrećna.

- Ovaj život nije bio njen san, već Donaldov. Iskreno, ona mora da trpi mnogo toga - rekao je Trampov porodični prijatelj i stilista Filip Bloh.

Foto: Tanjug

Podsetimo, Melanija je odlučila da se sa suprugom ne preseli u Vašington, već da ostane u Njujorku sa sinom Baronom (10) dok on ne završi školu.

Činjenica da je Tramp jedan od najmanje omiljenih američkih predsednika pogodila je i Melaniju, koja je neprestano na meti kritika, šala, pa čak i uvreda.

Ona je iz Slovenije došla u Ameriku 1996. da bi izgradila modnu karijeru, a ne da bude prva dama. Nesrećna je zbog toga u šta se njen život pretvorio, u očaju je - rekao je izvor iz porodice.

Od inauguracije, Melanija je vreme uglavnom provodila skrivena u svom raskošnom stanu. Bloh kaže da se sada mnogo ređe pojavljuje u javnosti. To je veoma neobično za prve dame. Poređenja radi, Mišel Obama je tokom prve nedelje u Beloj kući organizovala dva prijema.

Foto: Wikipedia

Prema rečima izvora, čak ni zbog Barona ne želi da izađe napolje. Pre inauguracije, sina je sama vozila u privatnu školu koju pohađa, a sada je taj posao prepustila agentima tajne službe.

Ne dozvolite da vas njene nasmejane fotografije zavaraju. Ona ovo ne može da podnese - tvrdi izvor.

Autor: M. K.

#Donald Tramp

#Melanija Tramp

#predsednik

'