AKTUELNO

Nova uzbuđenja i neočekivani zapleti očekuju vas i večeras u najgledanijoj turskoj seriji "Beskrajna ljubav", koja se emituje na TV Pink.

I u večerašnjoj epizodi vaše omiljene serije koja je oborila sve rekorde gledanosti ''Beskrajna ljubav'' očekuju vas novi zapleti i mnogo nepredviđenih situacija.

Kemal i Nihan pokušavaju da dođu do nekih informacija o ženi po imenu Karen, koja im može otkriti detalje kobne noći. Ali, ljubomora koju su oboje osetili, akciju je učinila bezuspešnom.

Nihan ulazi krišom u Emirovu radnu sobu, ne bi li saznala nešto više iz audio zapisa. Nihan poziva Kemala kako bi mu rekla šta je saznala, ali kada je čula da je Kemal na doručku sa Asu, zbog ljubomore koja ju je obuzela, odmah je odustala. Emir je naložio svojoj bivšoj ljubavnici da natera Tarika da se zaljubi u nju.

Foto: Printscreen

Banu je neodlučna, ali zbog straha da će sve izgubiti, ipak nastavlja igru zavođenja. Kemal i Nihan uspevaju da saznaju u kom su hotelu pre pet godina odseli Emir I Karen.

Za to vreme, Zejnep i Ozan su izašli na kafu. Zejnep je Ozanu kao poslednju uspomenu na nju, poklonila prazan ram, rekavši mu da će uskoro moći da stavi sliku u nju. Kada su se rastali Zejnep mu je poslala oproštajnu poruku i fotografiju. Ozan tada shvata da je Zejnep odlučila da izvrši samoubistvo. Kemal i Nihan su na korak do Karen.

Foto: Printscreen

Da li će Ozan uspeti da spasi Zejnep?

Večeras od 20 časova budite uz TV Pink i pratite još jednu uzbudljivu epizodu vaše omljene serije ''Beskrajna ljubav''.

Autor: M. K.

#Beskrajna ljubav

#TV Pink

'