AKTUELNO

Nihan i Kemal započinju potragu za devojkom sa fotografije koja može biti svedok ubistva.

Sve je više informacija do kojih dolaze Kemal i Nihan, a u vezi sa navodnim ubistvom koje je počinio njen brat Ozan. U večerašnjoj epizodi "Beskrajne ljubavi" koja će biti emitovana na Televiziji Pink od 20 časova, pokušavaju da saznaju nešto više o devojci sa fotografije, a koja je svedok ubistva počinjenog pre pet godina.

Foto: TvPink Printscreen

Očajna Zejnep i dalje ne može da poveruje da se predala Emiru. Ona odlazi ponovo kod njega u nadi da će on promeniti priču i ponovo joj govoriti o ljubavi. Međutim, on joj potvrđuje da ju je samo iskoristio kako bi se osvetio Kemalu. Njenu tugu zbog pogrešne ljubavi pokušava da ublaži Asu.

Foto: TvPink Printscreen

Kemal i Nihan odlaze kod Otrova, za kog veruju da može da im pomogne u pronalaženju devojke sa fotografije, ali i nekih informacija vezanih za ubistvo.

Zejnep, svesna da je prevarena i iskorišćena govori Emiru da će ga njen brat ubiti, a niko od njih ne sluti da je Asu u blizini. Ona je pratila Zejnep, a nakon toga sastaje se sa Emirom i govori mu da je bedno što je pokušao da se sveti Kemalu preko njegove sestre, kao i da mu ona neće dozvoliti da ga povredi.

Foto: TvPink Printscreen

Zejnep poziva Kemala da se sastanu u nameri da mu kaže šta joj je Emir učinio. Međutim, njihov razgovor prekida Asu koja joj savetuje da ništa ne govori svom bratu. Asu objašnjava Zejnep da ukoliko Kemalu otkrije da ju je Emir iskoristio da će on pobediti u toj igri. Zejnep pristaje da ćuti i prihvata plan koji joj iznosi Asu.

Ne propustite još jednu epizodu uzbudljive serije "Beskrajna ljubav" koja je na programu Televizije Pink svakog dana od 20 časova.

Autor: Pink.rs

#Beskrajna ljubav

'