AKTUELNO

Nova uzbuđenja i neočekivani zapleti očekuju vas i večeras u najgledanijoj turskoj seriji "Beskrajna ljubav", koja se emituje na TV Pink.

I u večerašnjoj epizodi vaše omiljene serije koja je oborila sve rekorde gledanosti ''Beskrajna ljubav'' očekuju vas novi zapleti i mnogo nepredviđenih situacija.

Nastavili su se problemi oko izgradnje elektrane koja je planirana. Emir i njegov otac su uporni da istraju u tome, dok Kemal smatra da se sa izgradnjom treba prestati.

Foto: Printscreen

Radnici su tužili Emira i Galipa, a Kemal je u tom slučaju tužio sam sebe. Dok se suđenje ne završi, ne može se nastaviti sa izgradnjom. Emir shvata da će na taj način Kemal postići zlatan go. Besan, Emir odlučuje da se konačno osveti Kemalu na bolan način i poziva Zejnep da se sastane sa njim.

Foto: YouTube screenshot

Nakon večeri provedene u bioskopu, Emir i Zejnep nastavili su druženje u hotelu. A onda, nakon što mu je priznala ljubav, legla je sa njim u krevet, ni ne sluteći šta će se dogoditi. To je bio Emirov cilj, njegovo tajno oružje u borbi protiv Kemala.

Foto: Printscreen

Tu noć Zejnep će zauvek pamtiti, po dobru ili po zlu?

Večeras od 20 časova budite uz TV Pink i pratite još jednu uzbudljivu epizodu vaše omljene serije ''Beskrajna ljubav''.

Autor: M. K.

#Beskrajna ljubav

#Burak Ozčivit

'