AKTUELNO

Pevačica je svojim gestom dovela do suza koleginicu Bijonse.

Dodelu Gremi nagrada koja je po 59. put održana sinoć u Los Anđelesu obeležila je pop diva Adel, koja je osvojila čak pet statua. Ipak, nagradu za album godine, koja joj je uručena za izdanje "25" polomila je na pola kako bi je podelila sa koleginicom Bijonse.

Adel je istakla da je očekivala da će ovo priznanje otići u ruke američke pevačice za njeno izdanje "Lemonade", a svojim potezom rasplakala je sve prisutne, pa i samu Bijonse.

Foto: Printscreen Instagram

Ne mogu da prihvatim ovu nagradu. Veoma sam zahvalna i polaskana, ali izvođač mog života je Bijonse. Album "Lemonade" je toliko značajan. Obožavam te i želim da budeš moja mama - rekla je Adel gledajući u Bijonse, te je kasnije na konferenciji za novinare istakla da je deo nje bio tužan kada su proglasili njeno ime, a ne Bijonsino.

- Ja sam njena velika obožavateljka, navijala sam i glasala za nju. Mislila sam da je sada pravo vreme da ona pobedi. Šta treba da uradi da bi osvojila Gremija za album godine - rekla je Adel i opsovala.

Foto: Tanjug

A upravo zbog jedne psovke imala je i peh na nastupu ranije te večeri. Naime, Adel je na ceremoniji trebalo da otpeva pesmu u čast Džordža Majkla, ali je slučajno otpevala i necenzurisane stihove, pa je zastala, i potom zatražila da počne ispočetka. Ovo je drugi put zaredom da Adel ima poteškoće na nastupima na Gremiju.

Znam da idemo uživo. Žao mi je, ne mogu ponovo to da uradim, kao prošle godine. Izvinjavam se zbog posovke. Možemo li da počnemo ponovo? Ne mogu ovo da upropastim - zbog njega.

Autor: M. K.

#Adel

#Gremi

#Nagrada

'