AKTUELNO

Rijana je crvenim tepihom prošetala u elegantnoj dugoj crnoj haljini, a mnoge je iznenadila jednom rečenicom koju je uputila novinarima, pa fanovi još od tada nagađaju da je trudna.

Pevačica Rijana (31) pojavila se na svečanosti "Dijamantski bal" u Njujorku, a na humanitarnu reviju koji je ona organizovala došle su i mnogobrojne poznate ličnosti. Međutim, jedno od najupečatljivijih pojavljivanja imala je malda reperka Kardi Bi (26) koja se pojavila u za nju totalno neočekivanom stajlingu, te je tako umesto provokativnog izgleda sve iznenadila elegantnom roze balskom haljinom.

Reperka je potom na Instagramu objavila fotografiju na kojoj sedi u Rijaninom krilu.

Rijana je takođe crvenim tepihom prošetala u elegantnoj dugoj crnoj haljini, a mnoge je iznenadila jednom rečenicom koju je uputila novinarima, pa fanovi još od tad na Tviteru nagađaju da je trudna.

- Ja sam Afroamerikanka. Rodila me Afroamerikanka, koju je rodila Afroamerikanka, koju je takođe rodila Afroamerikanka i ja ću roditi Afroamerikanku. Moja majka je neverovatan primer kako se treba boriti protiv prepreka u životu. Sigurna sam da je i nju njena majka naučila tako i takva ću i ja biti. Mi smo besprekorne i posebne i svet će morati da se nosi sa time - rekla je jedna od najplaćenijih pevačica na svetu.

Iako nije potvrdila "drugo stanje", Rijana je pokrenula pravu lavinu komentara na Tviteru, a brojni pratioci zaključili su da je pevačica trudna.

Foto: Tanjug AP

"Žena je doslovno najavila da će uskoro roditi", "Ne mogu da verujem! Ova vest mi je ulepšala dan.", "RiRi će biti savršena majka" - samo su neki od komentara na ovoj društvenoj mreži.

Pevačica je nedavno u razgovoru sa glumicom Sarom Polson (44) odgovorila na pitanje o ljubavnom životu i bračnim planovima sa dečkom Hasanom Džamilom (29), te tom prilikom spomenula majčinstvo.

- Više od svega na svetu želim da postanem majka - priznala je Rijana.

Autor: Pink.rs

#Trudnoća

#rijana

'