AKTUELNO

Veliko iskustvo će mu poslužiti u novoj profesiji.

Oskarom nagrađeni glumac Metju Mekonahi oprobaće se u novoj profesiji, i to kao profesor na prestižnom Univerzitetu u Teksasu. Sa fakulteta su potvrdili ove navode i rekli da će od ove jeseni i nove studentske godine u profesorskoj postavi biti njihov cenjeni sugrađanin.

View this post on Instagram

"It's often hard to figure out who you are. What's not so hard is knowing who you are NOT." Matthew McConaughey ⠀ ⠀ It may take an entire lifetime to find your why, to know who you are and what you truly want. But... it only takes a minute to know you are in the wrong place, around the wrong people and on the wrong path. ⠀ ⠀ You don't need to know yourself, by eliminating what you are NOT, each day you'll automatically get closer to who you are!⠀ ⠀ Thank you #matthewmcconaughey for your wisdom! ⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ #ceo #fitnessaddict #entrepreneur #success #fitnessbro #fitness #motivation💪 #fitnessmotivation #success #lifeisbestlived #brainfastsupps #knowyourworth

A post shared by ░B░r░a░d░ ░S░a░t░e░r░n░ (@bradsatern) on

Metju će predavati predmete vezane za scenario filma, za koje je već napravio nastavni plan i program. Metju je, inače, 1993. diplomirao na teksaškom Univerzitetu u Ostinu.

Biće to predavanje kakvo sam oduvek hteo da imam u školi. Rad sa studentima će mi dati šansu da ih pripremim onako kako treba - izjavio je glumac uzbuđen što će imati priliku da predaje.

Pročitaj više: SAZNAJEMO! Zorica Marković renovira kuću, uložila ogromne pare, a evo šta planira da organizuje kad sve bude gotovo! (FOTO)

Glumac je do sada igrao u više od 50 filmova, uključujući "Interstellar", "Kako se rešiti frajera u 10 dana", "Vuk s Wall Streeta" i "Dobri dileri iz Dallasa", za koje je dobio Oscara i Zlatni globus.

Pink.rs

#Metju Mekonahi | Matthew McCaunaghey

'