separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

Jednu od najpoznatijih manekenki kritikovali zbog KILAŽE, ona ih zatekla priznanjem da BOLUJE OD TEŠKE BOLESTI! (FOTO)


Nisu očekivali ovakav odgovor!


Jedna od najtraženijih manekenki današnjice, sestra Bele Hadid, Điđi Hadid svojevremeno je otkrila da boluje od teške autoimune bolesti štitne žlezde. 

Naime, Điđi ima Hašimoto sindrom, koji podrazumeva da telo napada antitelima štitnu žlezdu misleći da je "uljez" u organizmu, što za posledicu ima poremećaj lučenja hormona štitne žlezde, koje može biti sniženo ili povišeno. 

Autor: Tanjug

Supermodel je u jednom intervjuu otkrila da se, iako uspeva da odradi sve modne angažmane, njeno telo promenilo i da se ne oseća isto kao nekada. 

Metabolizam mi se drastično promenio. Bolujem od Hašimoto sindroma, poremećaja koji napada imunosistem i štitnu žlezdu. Svi oni koje zanima zašto mi se telo toliko promenilo, treba da znaju da mi u 17. godini, kada sam počela da radim revije, bolest još nije bila otkrivena - rekla je Điđi. 

Autor: Instagram

Takođe, manekenka se svakodnevno susreće sa negativnim komentarima na račun kilaže, za koju smatraju da je mala i da je to čini premršavom, ali se ne obazire previše na to. 

Možda sam za vas premršava, ni ja ne želim da budem ovoliko mršava, ali se osećam zdravije. Neću više da objašnjavam svoj izgled, kao što to ne mora niko čiji izgled ne odgovara vašim standardima lepote - poručila je ona. 

Pink.rs.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti