separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

PONOSNO POKAZALA NEOBRIJAN PAZUH! Poznata manekenka zaprepastila svet, pa poručila: Dajte ženama priliku da budu ono što žele! (FOTO)


Njena objava munjevitom brzinom je počela da se deli i komentariše.


Popularna manekenka Emili Ratajkovski nedavno je šokirala javnost fotografijom sa naslovne strane časopisa "Harpers bazar", na kojoj su u prvom planu njeni neobrijani pazusi.

Autor: Tanjug

Emili je ovim potezom želela da ukaže na pravo žena da izaberu kako žele da izgledaju, te da ne obraćaju pažnju na stereotipe o ženskom telu i da niko ne treba da ih osuđuje zbog načina na koji izgledaju.

- Dajte ženama priliku da budu ono što žele. Napisala sam esej za "Harpers Bazar" o važnosti prava žene na izbor, od toga šta će obući i objaviti, do toga hoće li se obrijati ili ne, bez obzira na bilo koje uticaje koji su oblikovali način na koji sebe predstavlja. Radite šta želite, dosta je predrasuda - napisala je poznata manekenka.

Njena objava na Instagramu munjevitom brzinom je počela da se deli i da se komentariše, a stiče se utisak da su ovaj manekenkin postupak podržale žene širom sveta.

Autor: Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti