separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

SKLONA JE ALKOHOLU, SKORO SVAKO VEČE PIJE! Dadilja optužila Anđelinu Džoli da je loša majka, pa otkrila kakav se pakao dešava u kući slavne glumice! (FOTO)


Dadilja otkrila nove detalje.


Glumica Anđelina Džoli već duže vreme u javnosti sebe pokušava da predstavi kao idealnu majku koja odlično uspeva da se izbori sa šestoro dece uprkos navodima njenog bivšeg supruga Breda Pita da stvari možda ne funkcionišu baš najbolje.

Autor: Tanjug

Ona navodno pored svakodnevnih obaveza odgaja i vaspitava decu na sebi svojstven način za koji smatra da pozitivno utiče na njihovo sazrevanje i odrastanje.  

Ipak, ovo idealno samohrano roditeljstvo demantovala je jedna od dadilja koja je sa decom slavne glumice provodila gotovo 24 sata dnevno.

Ona je majka koja je veoma odsutna zbog svojih svakodnevnih problema i karijere, ne stiže da se posveti deci i to je recept za propast. Anđelina misli da je kul mama jer se prema njima ponaša kao prema odraslim ljudima. Ali istina je da je deci s vremena na vreme potreban prekor kako bi umeli da razlikuju ispravo od pogrešnog. Anđelina stvara više problema nego što donosi dobrog i čini im medveđu uslugu. Sklona je piću i skoro svake večeri otvori flašu crnog vina, a nekada i više njih - rekla je dadilja. 

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti