separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

SKANDAL U KRALJEVSKOJ PORODICI! Megan Markl stavljena na STUB SRAMA zbog odluke da isključi kraljicu sa OVOG spiska! (FOTO)


Mnogi smatraju ovo riskantnim potezom.


Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa, dobila je ponudu od čelnika čuvenog časopisa "Vog" da se pojavi na naslovnici septembarskog broja sa ženama koje su inspiracija svetu, pod sloganom "Sile promena". Vojvotkinja je odbila njihovu ponudu, jer je smatrala da je to isuviše pretenciozno, ali je prihvatila da učestvuje u odabiru 15 uticajnih žena koje će krasiti ovo, inače godinama unazad najvažnije, izdanje časopisa.

Autor: Tanjug AP

Megan je odlučila da 16. upražnjeno mesto posveti čitateljkama, kao bi i one bile deo promena, a ostala mesta popunila je aktivistkinjama, ženama iz sveta politike i šoubiznisa. Njen izbor naišao je na kritiku šire javnosti, jer vojvotkinja nije uvrstila englesku kraljicu na svoj spisak, čiji je deo porodice postala udajom za unuka kraljice. Osim toga, Megan je dobila osudu zbog toga što nije uvrstila ni prosvetne i zdravstvene radnice.

Autor: Tanjug AP/Frank Augstein

U Velikoj Britaniji podigla se prašina, a mnogi smatraju da je njen potez najradikalniji u stogodišnjoj istoriji časopisa.

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti