AKTUELNO

Tanja je preminula u svom domu u 54. godini.

Tanja Džons, supruga engleskog glumca i proslavljenog fudbalera Vinija Džonsa, preminula je u 54. godini nakon šest godina borbe sa rakom.

Tanja je preminula u svom domu u Los Anđelesu potvrdili su iz menadžmenta bivšeg omiljenog fudbalera koji postao glumačka zvezda.

- Tanja je preminula u miru u porodičnom domu okružena Vinijem, njihovom ćerkom i drugim članovima porodice - saopštila je porodica.

- Vini i porodica traže privatnost dok prolaze kroz najteži period života - dodali su.

Vini se oženio Tanjom davne 1994. godine, a par ja zajedno dobio i ćerku Kejli.

Pre šest godina obelodanili su da Tanja boluje od raka kože.

- Ona se bori sa zdravstvenim problemima jako dugo - rekao je on tada, dodavši da je kancer najverovatnije rezultat dugogodišnjeg konzumiranja lekova koje je uzimala zbog transplatacije srca koju je imala pre 26 godina.

- Smatraju da je dobila rak zbog tih lekova. Kada je reč o ovakvim stvarima, žene su jače. Odjednom sam se od onog koji pomaže njoj postao onaj kome je potrebna podrška. Pokušavam da više razumem stvari i cenim svoju porodicu i prijatelje - istakao je on svojevremeno.

Tanja je i pre ove dijagnoze dva puta vodila bitku sa rakom grlića materice. Izvori bliski porodici istakli su za britanski "The Sun" da se "poslednje dve ili tri nedelje njeno stanje stvarno pogoršalo".

Autor: Pink.rs

#glumica

'