AKTUELNO

Ona je kao vino.

Američku glumicu i modela Megan Foks javnost je smatrala jednom od najatraktivnijih zvezda Holivuda, a u poslednje vreme se ne eksponira često u medijima.

Pročitaj više: DA SE NAJEŽIŠ! Zlata Đurković uživo pokidala SVETSKI HIT, komentari na račun njenog pevanja NE PRESTAJU DA STIŽU (VIDEO)

Megan je na vrhuncu karijere zarađivala milione i često se pojavljivala na crvenom tepihu, ali sada živi malo mirnijim životom. Pored uspeha koji je ostvarila u filmu "Transformers", glumica se oprobala i u nizu televizijskih emisija.

O njenom ljubavnom životu se dosta pisalo i pričalo, a na početku karijere, Megan je izjavila da je imala samo dva dečka u životu. Ipak njeno srce je osvojio glumac Brajan Ostin Grin, sa kojim je počela da se zabavlja 2004. godine. Oni su se upoznali dok je Megan imala samo 18 godina, dok je glumac imao 30. U braku su već devet godina i imaju troje dece.

Foto: Printscreen Instagram

Nakon priznanja da voli oba pola, ona se povukla sa medijske scene i posvetila porodičnom životu, ali Megan i danas izgleda brutalno i sa pravom nosi titulu jedne od najatraktivnijih žena na svetu.

Pink.rs

#Megan Foks

'