separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

POTRAŽILA STRUČNU POMOĆ! Javno je priznala da boluje od BIPOLARNOG POREMEĆAJA, evo šta joj je pomoglo! (FOTO)


Konačno je potražila lečenje nakon nekoliko emotivnih i profesionalnih krahova, te kaže da se dobro oseća.


Bipolarni poremećaj ličnosti, poznatiji kao manična-depresija, pogađa više od 24 miliona ljudi u svetu, a među njima se nalaze i broje poznate zvezde koje su otvoreno govorile u medijima o svom problemu.

Maraja Keri, Demi Lovato i Bibi Reksa su samo neke od njih, koje su se izjasnile da boluju od ovog hroničnog stanja, koje karakteriše poremećaj raspoloženja, sklonost teškim depresijama i psihotičnosti.

Autor: Tanjug

Autor: Tanjug

Autor: Printscreen Instagram

Zvezde koje su "bipolarne" ne ustručavaju se da skrenu pažnju ljudima na svoju bolest, a takođe se i saosećaju i sa "običnim ljudima", koji dele istu "boljku".

Maraji Keri, poznatoj muzičkoj zvezdi, dijagnostikovan je bipolarni poremećaj ličnosti 2001. godine. Ona je svojevremeno izjavila kako je živela u " poricanju i izolovanosti" . Konačno je potražila lečenje nakon nekoliko emotivnih i profesionalnih krahova, te kaže da se dobro oseća.

View this post on Instagram

🦋

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on

- Okružujem se pozitivnim ljudima oko sebe i radim ono što volim- pišem pesme i pravim muziku- izjavila je Maraja pre nekoliko godina.

Takođe, ona je uspela da prevaziđe osećaj usamljenosti i shvatila je da nije jedina koja je obolela od mentalne bolesti.

Autor. Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti