AKTUELNO

Na spisak klijenata firme iz Bosne upisao se i jedan od najplaćenijih fudbalera na svetu.

Poznato je da Kristijano Ronaldo uživa u luksuzu, te da ne žali para ni za šta što njemu pričinjava zadovoljstvo, što je slučaj i s njegovom skupocenom jahtom "Afrika I" za čiji je enterijer, između ostalih, zadužen čak i jedan salon nameštaja iz Bosne!

Jahta fudbalera Juventusa ima sve što mu je na raspolaganju - od šest kabina do sale za večeru, pa i teretane, ali se posebno izdvaja što ima bisokopsku salu. Za sve to pobrinuo se salon nameštaja iz Bosne, koji se na društvenim mrežama pohvalio da u njihovim komadima nameštaja uživa as Juventusa.

A sve to je opremio salon nameštaja iz Bosne koji se ovih dana pohvalio na društvenim mrežama kako baš u njihovim komadima nameštaja uživa prva zvezda Juventusa.

Foto: Printscreen Instagram/cristiano

- Luksuz koji može da priušti samo svetska zvezda poput Kristijana Ronalda. Nadamo se da on i njegova Georgina uživaju u udobnosti naših garnitura - pohvalila se ova firma na društvenim mrežama.

Ronaldo je, inače, drugi na listi Forbsa kao najplaćeniji sportista, sa zaradom od oko 109 miliona dolara u prethodnoj godini - 66 miliona dolazi mu iz fudbalskih ugovora, ostatak od marketinških aktivnosti. Stoga, suma od 200.000 dolara za rentiranje jahte na nedelju dana za njega je prava sitnica.

Pink.rs

#Kristijano Ronaldo | Christiano Ronaldo

'