separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

SVE PRŠTI OD LUKSUZA! Bosanci opremili Ronaldovu ZVERKU: Ovako izgleda preskupa jahta koja ima čak i salu za bioskop! (FOTO)


Na spisak klijenata firme iz Bosne upisao se i jedan od najplaćenijih fudbalera na svetu.


Poznato je da Kristijano Ronaldo uživa u luksuzu, te da ne žali para ni za šta što njemu pričinjava zadovoljstvo, što je slučaj i s njegovom skupocenom jahtom "Afrika I" za čiji je enterijer, između ostalih, zadužen čak i jedan salon nameštaja iz Bosne!

Jahta fudbalera Juventusa ima sve što mu je na raspolaganju - od šest kabina do sale za večeru, pa i teretane, ali se posebno izdvaja što ima bisokopsku salu. Za sve to pobrinuo se salon nameštaja iz Bosne, koji se na društvenim mrežama pohvalio da u njihovim komadima nameštaja uživa as Juventusa.

A sve to je opremio salon nameštaja iz Bosne koji se ovih dana pohvalio na društvenim mrežama kako baš u njihovim komadima nameštaja uživa prva zvezda Juventusa.

Autor: Printscreen Instagram/cristiano

- Luksuz koji može da priušti samo svetska zvezda poput Kristijana Ronalda. Nadamo se da on i njegova Georgina uživaju u udobnosti naših garnitura - pohvalila se ova firma na društvenim mrežama.

Ronaldo je, inače, drugi na listi Forbsa kao najplaćeniji sportista, sa zaradom od oko 109 miliona dolara u prethodnoj godini - 66 miliona dolazi mu iz fudbalskih ugovora, ostatak od marketinških aktivnosti. Stoga, suma od 200.000 dolara za rentiranje jahte na nedelju dana za njega je prava sitnica.

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti