separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

ŠVRLJAO SA STRANE! Oglasio se Adil Rami nakon što ga je Pamela uhvatila u preljubi i nazvala ga PSIHOPATOM! (FOTO)


Pameli je veoma teško pao ovaj raskid.


Pamela Anderson stavila je tačku na romansu koju je imala sa Adilom Ramijem, nakon što je saznala da ju je prevario. Zatim je Pamela na Instagramu napisala za svog bivšeg dečka da je lažov i psihopata.

Njih dvoje u vezi su bili od 2017. godine, a njihova ljubav izazivala je često veliku pažnju svetske javnosti. Tako je i ovoga puta, nakon Pamele, odlučio da se oglasi i reprezentativac Francuske i fudbaler Olimpik iz Marseja.

Često u takvim slučajevima emocije mogu da ovladaju čovekom i da preuveličaju stvari. Pamela je kompletna osoba, koju duboko poštujem, osoba sa uverenjima, iskrena u svojim borbama i prema njoj je moja ljubav bila uvek iskrena. To je ono što želim da pamtim. Mislim da ne bi trebalo da otkrivamo svoju intimnost i prošlost koja se tiče samo nas - poručuje Adil i dodaje: 
Međutim, u ovom trenutku želim da objasnim nešto. Ni u kojem slučaju ne vodim dvostruki život, jednostavno sam vezan i naklonjen tome da sačuvam trajni odnos sa svojom decom i njihovom majkom Sidoni koju duboko poštujem. To je trebalo da bude transparentno u našim odnosima. Pretpostavljam. Bio sam i ostatću veran svojim vrednostima i uverenjima koja su moja, i koja su izražena u mojoj predanosti i podršci udruženju "Solidarte femmees", koja je uvek tako jaka. Ponosan sam što sam učestvovao u njihovoj velikoj i lepoj kampanji koja je pokazala izuzetan rad udruženja i njenih članova. Želim mir i diskreciju našim porodicama i prijateljima, čak i ako me boli i povređen sam. Nadam se da razumete i poštujete to - bile su Ramijeve reči.

Inače, nakon što ga je uhvatila u preljubi, Pamela je potpuno slomljena jer joj je veoma teško pao raskid sa Adilom. Ona je često govorila da je verovala u njihovu ljubav, a sada smatra da je izmanipulisana od strane fudbalera.

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti