separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

SLOMLJENA POSLE RASKIDA SA FUDBALEROM! Pamela Anderson otvorila dušu i priznala kroz šta je prošla u vezi: ON JE ČUDOVIŠTE, OČAJNA SAM!


Napisala otvoreno pismo!


Fudbaler Marseja Adil Rami i filmska diva Pamela Anderson nedavno su raskinuli dvogodišnju vezu, a glumica ovim povodom nije želela da se oglašava sve do sada. Ona je napisala otvoreno pismo na svom Instagram profilu, gde je sa svetom podelila da ju je fudbaler, koji je 18 godina mlađi od nje, varao i uz to ga je nazvala "čudovištem"!

Teško je ovo prihvatiti. Poslednje dve godine (i više) mog života su bile velika laž. Prevarena sam, naterana da verujem... Bili smo u "velikoj ljubavi". Očajna sam onim što sam saznala u poslednjih nekoliko dana. On je živeo dvostruki život. Šalio se na račun drugih fudbalera koji imaju švalerke u stanovima nedaleko od svojih žena. Te ljude je nazivao čudovištima? Ovo je gore. On je sve lagao. Kako je moguće ovako kontrolisati dva ženska srca i uma? Sigurna sam da ih je bilo još. On je čudovište. Kako sam mogla da pomognem tolikom broju ljudi, a da ne budem dovoljno mudra da pomognem sebi? - zapitala se Pamela.

Njeni fanovi pružili su joj reči podrške i poželeli joj da ovaj grozan period u njenom životu što pre prođe. 

Autor: N. Vujčić

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti