separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

DESET GODINA OD SMRTI MAJKLA DŽEKSONA! Progovorila kućna pomoćnica: On nije bio pop heroj, već osoba sa problemima u glavi i manipulator! (FOTO)


Imao je turbulentan život.


Na današnji dan pre tačno deset godina preminuo je Majkl Džekson, koji je važio za kralja pop muzike. Iza sebe je ostavio mnogobrojne hitove, a imao je i veoma trubulentan život koji je redovno šokirao svetsku javnost.

Autor: Tanjug/AP Photo/Rusty Kennedy, file

Majkl je preminuo u pedesetoj godini života, u svom krevetu nakon što je uzeo preveliku dozu propofola koji nije smeo da ima kod sebe. Zanimljivo je da na njegov račun i danas leže novac koji zarađuje zbog prevelikog uspeha koji je imao.

Velike kontroverze i polemiku izazvao je dokumentarni film o mračnoj strani Majkla Džeksona, pod nazivom: "Leaving Neverland: Michael Jackson and Me". U njemu, Vejd Robson i Džejms Sejfčak, sada odrasli ljudi, govore o tome kako ih je Džekson seksualno iskorišćavao dok su bili dečaci.

Autor: Tanjug/AP Photo/Reed Saxon, File

Njih dvojica rekli su i da je Džekson intimne odnose "plaćao" nakitom i ostalim dragocenim poklonima. Prema navodima, sa jednom od njih dvojice, pevač je navodno organizovao venčanje na ranču.

Autor: Tanjug/AP Photo/Michael A. Mariant, File

Majklov prijatelj i kum njegove dece, glumac Mark Lester, ispričao je jednom prilikom da je Džekson nedeljama pred smrt pio šest boca vina dnevno, dok je nekadašnja kućna pomoćnica Edrijen Mekmanus rekla da je tokom devedesetih godina dva puta pronašla Džeksona klinički mrtvog. 

Autor: Tanjug/AP Photo/Richard Vogel

Majkl nije bio pop heroj, već osoba sa mnogo problema u glavi, depresivni narkoman, manipulator poremećenog i demonskog uma. I dan danas imam košmare jer sanjam tu prokletu Nedođiju - rekla je nekadašnja kućna pomoćnica Majkla Džeksona.

Majkl Džekson iza sebe je ostavio troje dece, Majkla "Princa", Paris i Princa, čiji je nadimak "Ćebence". Prvo dvoje dece dobio je iz braka sa medicinskom sestrom Deborom Rou, dok identitet surogat-majke koja je rodila mlađeg sina nikada nije otkrio.

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti