AKTUELNO

Negativni komentari ne mogu da je poremete.

Jedna od najlepših žena sveta, pedesettrogodišnja Sindi Kraford, nema nikakav problem da pokaže celom svetu kako izgleda u potpuno prirodnim izdanjima.

Ona na svom Instagram profilu često objavljuje fotografije bez šminke, u kupaćem kostimu, a nedavno je izazvala pravu buru komentara kada se fotografisala potpuno naga u pletenoj stolici.

Tada je Sindi dobila bezbroj negativnih komentara, te su joj poručili da to ne priliči ženi njenih godina, ali im ona nije ostala dužna.

Sećam se da je neka zlobna osoba na Instagramu, gde ih se zna dosta naći, objavila nešto u smislu "Zašto ovo još uvek radiš u tim godinama?" Postoji li datum isteka na nama? Ne izgledam isto kao što sam izgledala s 20, 30 ili čak 40 godina. Ali ako brinemo sami o sebi, zašto ne? Poziram li u minijaturnim tangama na plaži? Ne. Ali postoje mesta na kojima želim divno da se osećam naga, u svom privatnom životu, sa suprugom - rekla je lepa manekenka.
View this post on Instagram

Cloudy Malibu morning ☁️ 🍵

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

PROČITAJTE JOŠ: ADEL VIŠE NE IZGLEDA OVAKO: Pevačica drastično smršala, NEĆETE MOĆI DA JE PREPOZNATE! (FOTO)

Inače, Sindi je u skladnom braku sa preduzetnikom Randeom Gerberom više od 20 godina, a imaju i dvoje dece, ćerku Kaju i sina Prislija.

Pink.rs

#Sindi Kraford | Cindy Crawford

'