AKTUELNO

Glumicu ucenjivali, a ona im je stala na put!

Glumica Bela Torn objavila je svoje eksplicitne fotografije na Tviteru i poslala jasnu poruku. Golišavim slikama hakeri su navodno pretili glumici, pa ih je ona sama objavila i obratila se svima putem društvenih mreža.

Foto: Printscreen Instagram

- Je*ite se i vi i moć koju mislite da imate nad mnom. Pisaću o tome u sledećoj knjizi - napisala je glumica uz eksplicitne fotografije i skrinšotove poruka hakera.
Posljednjih 24 sata pretili su mi vlastitim golim fotografijama i osećam se odvratno, osećam se posmatrano, kao da je neko uzeo nešto od mene za šta sam želela da samo jedna posebna osoba vidi - rekla je glumica.

Foto: Printscreen Instagram

PROČITAJTWE JOŠ: RAZVODI SE ZBOG LEJDI GAGE? Brak Bredlija Kupera i Irine Šajk u RASULU zbog pevačice! (FOTO)

Glumica je priznala da je umesto slavlja zbog knjige koju trenutno promoviše, ceo dan plakala zbog pretnji hakera.

Predugo sam dopuštala da me muškarci iskorišćavaju i je*eno mi je dosta toga... Mogu spavati večeras znajući da sam vratila svoju moć. Ne možete kontrolisati moj život i nikad nećete. Drugim rečima, evo vam mojih sisa - bila je jasna Bela.
I da, FBI će vam biti na vratima ubrzo, pa pripazite sopstvena je*ena leđa - napisala je bivša Diznijeva zvezda, koja nije indentifikovala hakera.

Podsećamo, glumica je u sukobu sa bivšim dečkom Modom Sunom sa kojim je raskinula nakon veze od godinu dana, u aprilu ove godine. Reper je navodno zadržao njen kompjuter u kom su se nalazila glumičina dokumenta, pa je zbog toga, kako je rekla, propustila veliki posao.

Pink.rs

#Bela Torn

'