separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

ZVEZDA 'ZABRANJENE LJUBAVI' STALA NA LUDI KAMEN: Glumica se udala istog dana kada je u Srbiji završeno emitovanje serije! (VIDEO)


Ispoštovali sve običaje. Tražili od gostiju da novac uplate u humanitarne svrhe.


Serija "Zabranjena ljubav" koja se emitovala na TV Pink, oduševila je milionsku publiku za kratko vreme, zbog čega je ovaj igrani program svakodnevno beležio visoke rezultate gledanosti.

View this post on Instagram

Mrs. & Mr. Özil 👰🏻❤️🤵🏻

A post shared by Amine Gülşe (@gulseamine) on

Poslednja epizoda serije "Zabranjena ljubav" u Srbiji se emitovala u petak veče, a baš tog dana prelepa glumica iz ove serije Amine Gulše stala je na ludi kamen. Njen izabranik je turski fudbaler Mesut Ozil.

Tom prilikom glumica je na sebi imala raskošnu haljinu, a njihovo venčanje ispraćeni su svim tradicionalnim običajima sa njihovog podnevlja. Takođe, njihovu ljubav pozdravili su mnogobrojni članovi porodica i prijatelji.

Mladenci su od svojih gostiju tražili da im ne donose skupocene poklone, već da novac koji su nameravali da ih uruče, zapravo uplate u humanitarne svrhe fondaciji za lečenje obolele dece širom sveta.

Podsetimo, od ponedeljka na programu TV Pink emitovaće se nova hit serija "Ljubav iz osvete", koja je snimana tokom 2016. i 2017. godine, a biće prikazivana svakog radnog dana od 21 sat.

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti